top of page

UTBILDNING & HANDLEDNING

Länka ger handledning, introduktionskurser samt längre utbildningar i ISTDP till leg psykologer och leg psykoterapeuter.

UTBILDNING

Introduktionskursen i ISTDP kallas pre-core och är en tre dagar lång utbildning i ISTDP där grunderna lärs ut via föreläsning, rollspel och filmvisning. Utbildningen en förutsättning för att gå den tre-åriga core-utbildningen som är en mer avancerad utbildning i ISTDP. Core-utbildningen innehåller undervisning, rollspel och handledning till deltagarna utifrån deras eget terapiarbete. Core-utbildningen startar löpande under året. I vår blogg kan du få information om när pre-core och core ges härnäst. På www.istdpsweden.se och www.istdpinstitutet.se finns även mer information om utbildningar i ISTDP.

utbildning.jpg
mottagning7.jpg

HANDLEDNING

Länka ger handledning till ISTDP-terapeuter specifikt och leg psykologer/psykoterapeuter/vårdpersonal generellt som är intresserade av affektfokuserat terapiarbete. Vi handleder såväl enskilt som i grupp.

Vi föreläser på institut och konferenser om bland annat ISTDP, deliberate practice och psykedelisk assisterad terapi.

Sagt om Länkas utbildningar:

”Jag vill tacka dig med ett varmt hjärta för handledningen i måndags. Det hjälpte. Det var som om du skulpterar och tar bort onödigt material medan du pratar med mig”
 

 

bottom of page