top of page

Behandlingsansvarig

Liv Raissi

Leg. Psykolog 

livny.jpg

Länka grundades 2022 av Liv Raissi och Shahir Mansouri med intentionen att erbjuda transformerande upplevelser och utbildningar i en unik naturnära omgivning med kompetent personal.

Vi tror att miljön är en viktig faktor för att skapa den trygghet och tillit som behövs för våga öppna upp till känslor och alternativa medvetandetillstånd. Vi vill hjälpa dig att hitta din egen inre läkande kraft, för en mer djupgående och varaktig förändring.

Liv Raissi är leg psykolog och certifierad ISTDP-terapeut och ISTDP-handledare. Hon är en av grundarna till det svenska ISTDP- institutet och var under flera år ordförande för Svenska föreningen för ISTDP. Liv har varit verksam som psykolog sedan 2010 och har en flerårig bakgrund i psykiatrisk öppenvård på en PTSD-mottagning samt psykiatrisk mottagning för asylsökande. Liv har tidigare arbetat för Göteborgs universitet men undervisar nu främst på Högskolan Sapus psykoterapeutprogram, utöver  introduktionskurser (pre-core) och längre utbildningar (core- utbildning) i egen regi. Liv har tidigare jobbat utifrån KBT-modeller, framförallt traumafokuserad KBT (prolonged exposure), men jobbar nu främst utifrån ISTDP och andra kroppsorienterade metoder. I november 2022 avslutar Liv en utbildning i psykedelisk assisterad terapi via Psychiatry Integrative Institute i Boulder, Colorado.  Hennes utgångspunkt som terapeut är att utifrån ett öppet hjärta och följsam hållning bidra med specifika interventioner anpassade efter varje patient.

bottom of page